SFO og Tilsyn

SFO
Fritidshjemmet (skolefritidsordning, SFO) er et tilbud til alle elever i 1. til og med 4. klasse og elever med spesielle behov i 1. til og med 7. klasse. Hovedaktiviteten på fritidshjemmet er fri lek.

Søknadsskjemaet finner du under Skjemaer. Elever ved Helsepedagogisk skole har søknadsfrist 1. mars.

Skolen søker hjemkommunene om å få tildelt de nødvendige ekstraressursene for elever med spesielle behov.

Telefon til SFO: 47 70 16 75

Informasjon om åpningstider, priser, oppsigelse og infoark og finnes under Fritidshjem.

Tilsyn
Tilsynsordning er en ordning for elever som ikke lenger har rett til plass på den ordinære skolefritidsordningen. Det vil si at skolen påtar seg tilsyn etter skoletid, dersom hjemkommunen/foresatte betaler for det. I ferier og på planleggingsdager har vi ingen til å ta på seg tilsynet. Det blir altså kun tilsyn etter endte skoledager gjennom skoleåret.

Tilsynstilbudet gjelder for elever i 8. klasse og oppover.

Foresatte søker hjemkommunen om betaling for tilsyn. Søknadsfristen er 1. mars for Hamar kommune, 10. mars for Stange kommune.

Skoleruta finnes under Skjemaer og i sidespalten.

Telefon til Tilsyn: 41 41 54 82