«Jenta som ingen kunne mobbe» – dramaperiode 9. klasse

Vi startet perioden med å hilse på Trine, hun som skulle være læreren vår i denne perioden. Skuespillet vi skulle fremføre heter «Jenta som ingen kunne mobbe». Vi skrev opp tre forskjellige roller vi kunne tenkt oss å ha i skuespillet.

Stykket handler om en jente som flytter til et nytt sted med moren og faren sin. Hun vil egentlig ikke flytte. De andre i den nye klassen hennes har andre interesser enn henne og hun trives ikke. Flere av elevene er stygge mot henne, men det virker ikke som at hun bryr seg. Ting løser seg etter hvert og jenta får en venninne i klassen.

Mye av kulissene som ble brukt lagde vi i sløyden, f.eks. et soverom med seng. Vi brukte et par uker på å øve til skuespillet.

Jeg likte denne perioden godt. Dette er noe vi ikke gjør så ofte, og derfor opplevde jeg dette som spennende. Dette var gøy og vi hadde en veldig flink lærer.

Skrevet av Ludvig Dybdal Brendlien