Velkommen til skolestart!

Velkommen til skolen, både elever og lærere – gamle som nye. Vi gleder oss til å starte opp igjen og se og høre at mennesker fyller klasserommene, gangene, skogen og ballplasser.

Skolen her på grønt tiltaksnivå for smittevern. Det innebærer en nokså normal skolehverdag. Mer om tiltaksnivå i skolen her.

Det nye bygget er klart i begynnelsen av september. Parkeringsplassen blir ferdigstilt i høstferien. l mellomtiden kan man oppleve at det er trangt å parkere. Så fortsett gjerne å sette av barn på busslommer og andre steder. Slik kan 1.-klasseforeldre og andre som har behov for å følge barnet helt til klasserommet få prioritet. Til fadderseremonien tirsdag 17. august kan foreldre parkere på fotballbanen (innenfor barnehagens p-plass).

Vi ønsker alle et godt skoleår!